Raut se uskutečňuje zejména při větších akcích. Raut je vhodné pořádat pro společnost s více jak 30 osobami. Tato společenská událost slouží k navázání kontaktů co největšího počtu lidí. Akci zpravidla předchází "welcome drink", nabízený z podnosů obsluhou při příchodů hostů. Hlavní konzumace jídel probíhá samoobslužným způsobem u bufetových a nápojových stolů. Jídlo se konzumuje ve stoje. Ve vyjímečných případech na přání klienta, je možné použít jako součást rautu další místnost s možností sezení.
Oproti banketu má raut několik výhod :
- Bohatší výběr jídel a nápojů
- Úspora obsluhujicího personálu a jeho bezprostřední kontakt s hostem
- Větší příležitost k vzájemnému poznání hostů
Copyright © 2024 Catering Liberec | Cateringová společnost L&P catering | www.cateringliberec.cz. Všechna práva vyhrazena.